Welke dieren behandelen wij?

 

Ondanks dat onze dierenarts ruimschoots is opgeleid om alle diersoorten te behandelen, hebben wij er voor gekozen om alleen gezelschapsdieren te behandelen. Dat zijn behalve honden en katten bijvoorbeeld fretten, konijnen, papegaaien en zangvogels, cavia’s en kleine knaagdieren.

 

Deze keuze is gemaakt om de kennis en kunde op een zo hoog mogelijk peil te kunnen houden. De diergeneeskunde omvat enorm veel en verandert erg snel. De dierenarts is tenslotte niet alleen de huisarts van uw dier, maar ook de chirurg, de radioloog, de internist en nog veel meer. Het is dan ook vrijwel onmogelijk om voor alle diersoorten alle nieuwe onderzoeks- en behandelmogelijkheden bij te houden.

 

Als u een paar kippen of kleine herkauwers heeft, helpen wij u ook graag. Voor bedrijfsmatig gehouden dieren en paarden verwijzen wij u graag door naar een collega.

 

Ons kennisniveau houden wij, dierenarts en paraveterinair (assistente), op het peil van de nieuwste ontwikkelingen door het steeds blijven volgen van congressen en nascholingen in binnen en buitenland.