Wat zijn de kosten?

Wij begrijpen dat u wilt weten wat de kosten voor een behandeling van uw huisdier zullen zijn. Wij staan u graag persoonlijk te woord om u daarover te informeren. Prijzen kunnen behoorlijk lijken te verschillen, terwijl daar een heel simpele verklaring voor is. Wij publiceren geen prijzen omdat het vergelijken van dit soort prijzen (bv op websites) een groot risico geeft dat appels met peren vergeleken worden. Daar heeft u als eigenaar niets aan, omdat u dan feitelijk nog steeds niet weet waar u aan toe bent. Dit proberen wij op deze manier te voorkomen.

Daar komt bij dat het moeilijk is om standaardprijzen vast te stellen. Prijzen zijn vaak afhankelijk van onder andere gewicht, gekozen behandeling, benodigde tijd, kennis en ervaring, mogelijkheden binnen de kliniek (aanwezige apparatuur), veiligheid en kwaliteit etc. Wij leveren maatwerk voor uw dier, met de daar bij horende “maatprijs”. Uw dier is tenslotte ook geen standaard! Wel kunnen wij een offerte op maat voor u maken.

Wij staan voor goede kwaliteit, service, aandacht, kennisniveau en veiligheid. Bij ons bent u dan ook niet aan het juiste adres als u op zoek bent naar de allerlaagste prijs. Wel bieden wij u steeds de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Hierbij staat de gezondheid van uw huisdier altijd op de eerste plaats.

pin