Wat kunt u van ons verwachten?

Als ultramoderne dierenkliniek voor gezelschapsdieren kunt u bij ons terecht voor; inentingen, chippen, onderzoek, operaties, medicijnen, middelen tegen vlooien, wormen etc. Om onder de meest veilige omstandigheden te kunnen opereren hebben wij moderne bewakingsapparatuur en gasnarcose. Ook uitgebreid onderzoek gebeurt in de kliniek zelf o.a.; hypermoderne digitale röntgen, (wij maken ook officiële HD en ED foto’s voor de Raad van Beheer), hartfilmpjes, bloeddrukmeting, echo, bloed- en urineonderzoek. Hierdoor zijn uitslagen snel bekend en kan ook sneller de juiste behandeling starten.

Voeding voor gezelschapsdieren is één van onze extra aandachtsgebieden. Daarom is naast speciale onderhoudsvoeding, ook een groot assortiment dieetvoeding voor uw dieren aanwezig. Niet alleen voor honden en katten, maar ook voor fretten, konijnen, cavia’s en kleine en grote papegaaien. Steeds meer problemen en ziektes van deze dieren zijn te behandelen met speciale voeding. Daardoor zijn steeds vaker minder en in sommige gevallen zelfs geen medicijnen meer nodig.

Ook gedrag heeft onze extra aandacht. Natuurlijk vertoond een dier soms echt afwijkend gedrag dat problemen geeft. Vaak echter is ongewenst gedrag voor het dier zelf eigenlijk heel normaal. Meer begrip daarvoor door een eigenaar helpt vaak al heel veel om het probleem op te kunnen lossen. Wij helpen u graag, ook met dit soort problemen. Indien nodig in samenwerking met een gedragstherapeut voor dieren. Onze dierenarts is sinds de oprichting in juni 2015 lid van de Nederlandse Werkgroep Veterinaire Gedragskunde (NVWG).