Onze visie!

Met ruim 15 jaar ervaring biedt onze dierenarts diergeneeskundige zorg, op een vriendelijke en meevoelende wijze voor dier en eigenaar. We proberen om met zo weinig mogelijk stress en angst voor het dier, de beste behandeling te geven. De uitdaging is om een bang of boos dier “over te halen” zich toch goed te laten behandelen.
Door alleen op afspraak te werken is de wachttijd zo kort mogelijk. Ook dat vermindert angst en spanning, waardoor dieren zich makkelijker laten behandelen. Daarom ook de unieke, aparte ontvangstruimte ingericht voor stressgevoelige dieren zoals konijnen en katten, met o.a. een kattenflat. Katten zitten namelijk graag hoog. Ze kunnen dan mooi “de kat uit de boom kijken”.
Ons motto is niet zo maar: “Zorg-vuldig met uw dier”. Wij geven dat ook echt inhoud.

Wij vinden ook het milieu van groot belang. Daarom is gekozen voor digitale röntgen, dat scheelt heel veel gevaarlijke stoffen. Ook worden de afvalstoffen die ook wij natuurlijk veroorzaken, gescheiden afgevoerd volgens alle geldende normen.

Wij willen een voor iedereen toegankelijke dierenkliniek zijn, ook voor rolstoelgebruikers. Daarom is er een ruime invalidenparkeerplaats bij de ingang, zijn er geen drempels en hebben we extra brede deuren. Ook ons toilet is geheel aangepast aan alle eisen voor mensen in een rolstoel, zodat iedereen er gebruik van kan maken.