Dierenarts Kristine Geertsen

Bijna 20 jaar geleden kwam ik als afgestudeerd dierenarts (met genoegen) van de universiteit Utrecht. Ik kon gelukkig vrijwel meteen aan de slag in mijn droomberoep. Na enige jaren in verschillende praktijken in de Randstad te hebben gewerkt, verhuisde ik in 2005 naar het mooie Noord-Limburg. Ook hier werkte ik in verschillende praktijken in onder andere Reuver en Swalmen. Ik heb nooit spijt gehad van mijn beroepskeuze, in mijn ogen is het echt het leukste beroep dat er is.

Toch was ik toe aan een nieuwe uitdaging; het starten van een eigen Dierenkliniek. In 2011 kon ik deze wens gestalte geven in de vorm van Dierenkliniek Herten.

Op de homepage ziet u mijn hond Diesel bij de opening van de praktijk. Inmiddels is ze 11 jaar en heel erg grijs geworden zoals u hiernaast kunt zien. Sinds juni 2018 heeft Diesel er een “zusje” bij; Stitch.  Met z’n drieën genieten we, ondanks Diesels hoge leeftijd, van lange wandelingen.

Ook zing ik graag in groepsverband, sinds een aantal jaren is dat in de vocal group Hidden Voices in Herten.

Assistente Jolien Meesters

Per oktober 2018 hebben we een nieuwe assistente. Jolien is gediplomeerd paraveterinair, ze kan en mag daarom veel meer dan een gewone assistente. Ook is ze gediplomeerd hondentrimster, waardoor ze heel veel weet over vachtverzorging.

Binnenkort vindt u hier haar verhaal. Ook komt er dan een nieuwe foto, waar ook Stitch niet zal ontbreken.

 

 

Wij heten u graag van harte welkom met uw dier(en)!