Dierenarts Kristine Geertsen

Alweer 19 jaar geleden kwam ik als afgestudeerd dierenarts (met genoegen) van de universiteit Utrecht. Ik kon gelukkig vrijwel meteen aan de slag in mijn droomberoep. Na enige jaren in verschillende praktijken in de Randstad te hebben gewerkt, verhuisde ik in 2005 naar het mooie Noord-Limburg. Ook hier werkte ik in verschillende praktijken in onder andere Reuver en Swalmen. Ik heb nooit spijt gehad van mijn beroepskeuze, het is echt het leukste beroep dat er is.

Toch was ik toe aan een nieuwe uitdaging; het starten van een eigen Dierenkliniek. In 2011 kon ik deze wens gestalte geven in de vorm van Dierenkliniek Herten.

Op de homepage ziet u mijn hond Diesel bij de opening van de praktijk. Inmiddels is ze 10 jaar en heel erg grijs geworden zoals u hiernaast kunt zien. Ondanks haar hoge leeftijd is samen lange wandelingen maken nog steeds onze grote hobby. Ook zing ik graag in groepsverband, sinds een aantal jaren is dat in de vocal group Hidden Voices in Herten.

Assistente Denise Rutten

Door mijn opleiding als paraveterinair, kan en mag ik veel meer dan een gewone assistente. Daardoor is het werk nog interessanter. Ik behaalde mijn diploma in 2012 aan het Citaverde College te Heerlen. Omgaan met dieren is altijd mijn passie geweest. Ik vind het erg leuk dat ik van mijn passie, mijn werk heb kunnen maken!

Alle kanten van het werk vind ik erg leuk, maar laboratoriumwerk (denk aan bijvoorbeeld bloed- en urineonderzoek) heeft mijn speciale interesse. Zelf heb ik thuis 3 parkietjes. Mijn hobby is volleybal wat ik op landelijk niveau speel.

 

 

Wij heten u graag van harte welkom met uw dier(en)!

DSC_2513 - kopie